netpano.com -
Web Netpano.com   BİZE ULAŞIN |
9 May 2008 Friday
 

Netpano Anasayfa > Haber detayı


Kaynak:Netgazete  
netapno.com  -  - Sunday, March 16, 2008 - 00:00:00  
Gül'ün Makam Odasında Tâdilâta Başlanıyor

 Cumhurbaşkanlığı hizmet binasının günün ihtiyaçlarına cevap vermesi amacıyla planlanan bakım ve yenileme çalışmaları başlıyor. Hizmet binasındaki tâdilât işlerinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün makamından başlaması üzerine, Gül, günlük çalışmalarıyla kabullerini yarından itibaren Çankaya Yerleşkesi içindeki Pembe Köşk'te yürütecek.
Cumhurbaşkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, yerleşke içinde yapılacak yenileme çalışmaları nedeniyle ihtiyaçların tespitine uzun süre önce başlandı. Yenileme yapılacak alanlar ve yapılacak işler fotoğraf çekimlerinden de yararlanılarak belirlendi ve rapor haline getirildi.
İncelemeler sonucunda yenileme çalışmalarının, Cumhurbaşkanı Gül'ün günlük çalışma ve kabullerini yürüttüğü, 1993 yılında hizmete giren Hizmet Binası'ndan başlatılmasına karar verildi. Bu kapsamda tadilat çalışmalarına yarından itibaren Gül'ün bu binadaki makam odasından başlanacak. Gül'ün makam odasındaki tadilat, dekoratif ağırlıklı olacak. Cumhurbaşkanı Gül, bu süre içinde günlük çalışmalarını ve kabullerini "Çankaya Köşkü" olarak da bilinen Pembe Köşk'te yürütecek.
Buradaki çalışmalar tamamlandıktan sonra Hizmet Binası'nda ağırlıkl ı olarak tefrişat işlerinden oluşacak tadilata geçilecek. Cumhurbaşkanlığı'ndaki işleyişin aksamaması amacıyla, tadilat işleri aşama aşama yürütülecek.
Cumhurbaşkanlığı yerleşkesindeki Hizmet Binası'nda, Cumhurbaşkanı'nın makam odasının yanı sıra heyetleri kabul ettiği Kırmızı Salon, MGK Toplantı Salonu, Resepsiyon Salonu ve idari birimler de yer alıyor.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında, özellikle iletişim ve bilgi işlem altyapısının günün ihtiyaçlarına cevap vermediğini belirtmiş ve "Cumhurbaşkanlığı yerleşkelerindeki mekanlar fonksiyonlarını yerine getiremez hale gelmiştir. Dolayısıyla Yüce Makamın hizmetlerinin aksatılmadan ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin büyüklüğüne yakışır tarzda yürütülmesi için yenilemeler zorunluluk arz ediyor" demişti. 
 
 



 YORUMLAR
Sevval Demir / 3/20/2008 7:01:31 AM
u ne perhiz bu ne lahana tursusu. Hanimefendi guya sade Islami temsil ediyor ama gorgusuzlukte maslalah ustune yok. Islamin tasarruf edin, paylasin, abartmayin desturunu hice saymis olmuyor mu bu bayan.

Giyim ve kusami, luks meraki inanin insani sasirtiyor ve ey nefis sen neymissin be dedirtiyor.




 YORUM YAZ
Uyarı(!):
Hakaret içeren yorumlar kabul edilmez.
Türkçe imla kurallarına büyük bir oranda uymayan yorumlar reddedilir.
Yorumların sorumlulugu size aittir.
(Gerekli) (Gerekli)


 DİĞER HABERLER
  Dünün 'Mareşal'i Bugünün Komutanı: İlker Başbuğ
  Atatürk'ü Dogru Anlamak
  İsrail'i Sarsan Belgesel
  Sabatayist Değilim İftira
  Şeytanın Gerçek Yüzü ve 2012
  Abdüllatif Şener'in Rotary Ödülü
  Norveçte Kurulan Tohum Deposunun Sırrı
  Alemdaroğlu’nun İlginç Bağlantıları
  İstanbul’un Merkezine Giriş Paralı Oluyor
  Prof. Türbana Karşı Kan Yemini Etti

Bu kategorideki tüm haberler için tıklayınız.




Subscribe to Netpano
'Her gün bir bilgi servisi' okurlarımızdan ilgi görmeye devam ediyor. Bilgilerini paylaşan okurlarımız gözden kaçan ilginç bilgilere grubumuza atarak bizler ile paylaşmaya devam ediyor.Türkiye'de ve Dünyada meydana gelen olayların bildiğimiz gibi gelişmediğini söyleyen bizler; sizlerinde tartışıp bilgilerinizi aktarmanızı istiyoruz. Yapmanız gereken tek şey yahoo grubumuza üye olmak.

 
Telif hakkı 2000 -2007 netpano.com. Tüm hakları saklıdır.  
   
Telif hakkı ©1998-2007 Netpano.com. Bu sitenin bütün hakları saklıdır. Yayınlanan haber ve makaleler kaynak gösterilerek içeriği
değiştirilmemek şartıyla hertürlü medya ortamında kullanılabilir. netpano.com sitesinde yayınlanan yazılar
yazarların kendi kişisel görüşleridir. Yazıların her türlü sorumluluğu yazıyı yazan yazarına aittir.
Hosting Networx e-Media Solutions

Türkçe Bilgi